all Is Fair Ch. 11

Syötyään lounasta Helena suihkussa ja pukeutui. Brooks kieltäytyi yhä jättää hänet yksin, mutta Helena ei usko Victor olisi tulossa vierailulle lähiaikoina. Kun hän tuli ulos kaapista Brooks istui pöytänsä ääressä, klikkaamalla pois tietokoneen. Helena käveli hänen takanaan ja katsoin näytön. Hän tarkistaa numerot taulukkoon.

“Kunpa minulla oli vielä minun tietokone”, Helena sanoi. “Ja kaikki muu minulla oli motelliin.”

“Hassua, että sanoa, että” Brooks sanoi.

Hän kaivoi laatikosta esiin Helenan laptop. Hän antoi hänelle hämmentyneenä.

“Ajattelin, että haluat tämän”, Brooks sanoi. “Se on vanha nyt kuitenkin. Haluaisitteko minun tilata sinulle uuden?”

“Entä loput tavarani?” Helena kysyi.

Brooks pudisti päätään.

“Se oli vain joitakin likaisia ​​vaatteita”, Brooks sanoi. “Ajattelin, että olisi parasta, voit aloittaa alusta.”

“Siellä oli enemmän, että matkalaukku kuin vain vaatteita”, Helena sanoi.

Helena kuvassa hopea tikari Abe oli antanut hänelle. Sama hän käytti lopettaa elämänsä. Se oli piilotettu vuori. Ennen kuin hän voisi kertoa Brooks hän vaihtoi puheenaihetta.

“Tiedän, että tunteet ovat … muuttunut … minulle”, Brooks sanoi. “Mutta entä joku muu?”

“Tarkoitatko Rebecca”, Helena sanoi.

“Hän on siskosi”, Brooks sanoi. “Ja ymmärrän että järkyttynyt hänen kanssaan. Hän teki jätä sinua yksin. Mutta hän on myös syy, olet täällä nyt. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan oikeassa?”

Se oli vaikea Helena kuunnella mitä Brooks sanoi. Hän oli enemmän kiinnostunut katsomassa hänen huulensa liikkuvat kuin yrittää ymmärtää hänen sanojaan. Chill meni alas hänen selkärangan ja hän tarttui hänen kannettavan tiukka rintaansa. Ei ollut mitään keinoa hän kestäisi kolme viikkoa.

“Yksi asia on todella häiritsee minua noin Rebecca”, Helena sanoi. “En ymmärrä miten …”

Ennen Helena voisi lopettaa koputettiin oveen. Brooks nousi tuoliltaan ja ovi avautui. Zachary ja Daphne käveli sisään

“Menin toimistoon ensin” Daphne sanoi. “Toivottavasti emme keskeytä.”

“Yritän tässä tänään”, Brooks sanoi.

“Hei taas”, Zachary sanoi.

Helena nyökkäsi ja hymyili.

“Anteeksi tunkeutua”, Zachary sanoi. “Mutta Lähden tänä iltana ja toivoin, että voisin vielä saada, että verinäyte sinua.”

“Ehdottomasti”, Helena sanoi.

Hän käveli sohvat ja Zachary ja Daphne tapasi hänet siellä. Hän tunsi Brooks käsi koskettaa olkapäänsä ja se lähetti toisen Pang kaipuu ruumiinsa läpi. Helena kuvassa kaksi niistä sängyllä, Brooks vetämällä pois hänen pukunsa.

“Minun piti sanoa onnittelut”, Zachary sanoi. “Brooks kertoi meille, että et tunne enemmän kuin itseäsi.”

Helena oli onnellinen Zachary ärsyttää häntä hänen ajatuksensa.

“Onko sinulla mitään käsitystä, miksi?” Helena kysyi.

Zachary pudisti päätään.

“Tiedän, että se olisi helppo unohtaa kaikki mitä tapahtui”, Zachary sanoi. “Mutta se on hieman ennenaikaista. Vain koska oireet ovat poissa, ei tarkoita perimmäinen syy on kadonnut. Voisin jatkaa olet ollut, kunnes muutat.”

Se oli juuri sitä, mitä Helena ei halunnut kuulla. Hän oli onnellinen hän kantoi hihaton mekko. Se helpotti Zachary piirtää verta.

“Puhuminen muutosta”, Daphne sanoi. “Haluaisitko auttaa minua jälleen tänään iltapäivällä?”

“Oikeastaan”, Helena sanoi. “Toivoin löytää siskoni. Mielestäni meidän pitäisi viettää aikaa yhdessä.”

Helena vilkaisi Brooks. Hän ei voinut olla hänen virne. Perhe oli selvästi hänelle tärkeä ja Helena päätti, että oli tärkeää hänelle liikaa. Sitä paitsi, jos hänen ja Rebecca tulisivat olemaan osa samaa pakkaus oli aika selvittää niiden asioita.

“Voin kävellä siellä”, Daphne sanoi. “Kun olemme tehneet täällä.”

“Kiitos”, Helena sanoi. “Sitten ehkä Brooks voi vihdoin saada työtä.”

Totuudenmukaisesti Helena halusi päästä pois Brooks, ainakin vähäksi aikaa. Hänen haluaa hänelle oli samentumista hänen ajattelua. Kolme viikkoa voisi yhtä hyvin voinut kolmesataa viikko tässä vaiheessa.

~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ *

“Tuleeko hän minusta välitä juuri näy näin?” Helena kysyi. “Mitä jos hän ei ole siellä?”

“Olemme avoin ryhmä”, Daphne sanoi. “Hän ei haittaa ollenkaan. Itse veikkaan hän on innoissaan. Tiedän, että hän on siellä.”

“Miten?” Helena kysyi.

“Etuja ollaan Alpha”, Daphne sanoi. “Voin keskittyä jäsen paketti ja yleensä selvittää, missä ne ovat. Jos he ovat omaisuutta, vaikka se ei suoraan ylös GPS. Sinulla on sama kykyjä jonakin päivänä.”

“Mitä muuta minä voin tehdä?” Helena kysyi.

“No, katsotaanpa,” Daphne sanoi. “Sinä ja Brooks saa henkisen yhteyden. Mikä voi olla hauskaa ja kipu Butt samaan aikaan.”

“Mental linkkiä?” Helena kysyi.

“Et voi puhua toisilleen avaamatta suutasi, ja tutkia toistensa aivot”, Daphne sanoi. “Mutta voit lopulta oppia estää hänet pois tiettyjä ajatuksia eikä kuljeskella tiettyihin osiin hänen mielessään. Kestää muutaman vuoden Käytännössä kuitenkin. Yksi suurimmista taistelee minua ja Hugh oli johtui mielenterveyden linkki . “

“Mutta se tulee olemaan vain Brooks?” Helena kysyi. Hän ei pitänyt ajatusta joku roaming aivot.

“Jos olet todella läheinen jonkun kanssa se voi ponnahtaa taas liian”, Daphne sanoi. “Minulla on yksi kaikkien lapseni, ja muutamia naisten Betas. Jos Hugh keskittyy tarpeeksi hän voisi ehkä olla yksi joku jäsen pakkaus.”

“Joten voit lukea Brooksin mieli?” Helena kysyi.

Daphne nauroi.

“Ei”, Daphne sanoi. “Se ei toimi niin, mutta en voi puhua hänelle linkin kautta, joskus jos hän ulkonevat tarpeeksi poimia hänen tunteitaan. Hän ei ole fani vaikka ja yritän kunnioittaa.”

“Ei fani?” Helena kysyi.

“Silloinkin kun hän oli vauva hän ei pitänyt sitä”, Daphne sanoi. “Jos saat liian kaukana toisistaan ​​se ei toimi.”

He lopettivat kävelyn. Helena tajusi hänellä ei ollut aavistustakaan, mistä he olivat Lodge. Tämä näytti eteisessä voisi löytää taloyhtiön. Jättiläinen katot olivat poissa. Daphne koputti kahdesti oven, kääntyi Helena ja antoi hänelle hymyillen.

Rebecca tuli ovelle. Kun hänen silmät lukittuna Helena hän antoi valtava hymy, sitten kumartui eteenpäin ja antoi Helena valtava halaus. Aluksi Helena oli epäröivä, mutta jotain Rebecca kädenjälki tuntui niin tutulta. Helena nosti kätensä ja halasi hänen sisarensa takaisin.

“Arvoisa Alpha”, Rebecca sanoi.

“Hyvää iltapäivää Rebecca”, Daphne sanoi. “Miten sujuu baarissa?”

“Great”, Rebecca sanoi. “Rakastan sitä, että saan silti mahdollisuuden tavata uusia ihmisiä. Haluatko kaksi haluatko tulla sisälle?”

Rebecca meni takaisin oviaukkoon ja viittoi heitä kävelevät sisään

“Kiitos paljon kutsusta”, Daphne sanoi. “Mutta minulla on muita asioita hoidettavana. Helena kun olet valmis lähtemään olla Rebecca puhelun joku. Jos ei minulle kuin Brooks, ja muistaa …”

“Älä anna hänen olla yksin”, Rebecca sanoi. “Jopa toisen.”

Helena tuntui kuin vauva. Rebecca oli iso virne naamallaan, kuten hän oli enemmän kuin valmis huolehtimaan Helena. Helena tiesi, että ei ollut Rebecca vahva puku kuitenkin. Daphne laski päänsä ja antoi hymyillen. Sitten hän kumartui ja halasi jokainen tyttö ennen riisumista.

Rebecca viittilöi Helena päästä. Hän käveli sisälle ja oli yllättynyt perustettiin täällä on kaikkea muuta kuin Brooksin huone. Sen sijaan se oli enemmän kuin keskimääräinen asunnon. Siellä oli laiha käytävillä joka johti olohuone, jossa pieni keittiö pois puolelle. Helena olettaa jos hän asteli se johtaisi makuuhuone tai kaksi, mutta sen sijaan pysähtyi sohvalla.

Rebecca otti joukon ensimmäisenä. Hän tuijotti Helena laaja silmät täynnä jännitystä. Se teki Helena hieman epämukavalta, mutta hän otti asettaa ja kääntyi katsomaan Rebecca.

“Joten Brooks merkitty sinulle? Haistan”, Rebecca sanoi. “Haluan kuulla kaiken siitä. Älä jätä pois yksi yksityiskohta.”

“Emme ole tyypin ihmisiä, jotka istuvat ja juoruja”, Helena sanoi. “Tai jakaa salaisuuksia toistensa kanssa. En tunne sinua.”

Helena tokaisi sanansa edes ajattelematta. Hän katseli hymy häivyttää Rebecca kasvot, mutta hänen sisarensa nyökkäsi.

“Ansaitsen että” Rebecca sanoi. “Ansaitsen kaiken mitä haluat heittää minua. Minua hävettää En sen sinulle. En voi uskoa elämän olet ollut elää, koska minun itsekäs toimia.”

Rebecca ääni alkoi luopumista. Hän nosti kätensä kattaa suunsa ja Helena näki kyyneleet muodostavat hänen silmissään.

“Jos voisin ottaa sen takaisin haluaisin”, Rebecca sanoi. “Olin niin nuori ja tyhmä. Luulin olisi parempi ryhmäkodissa.”

Helena näki kuinka turpaan Rebecca oli tänä. Helena tajusi tekee hänen sisarensa tuntuu pahempaa ei antaa hänen tuntea yhtään paremmin.

“Haluan antaa sinulle anteeksi”, Helena sanoi. “Mutta jotkut asiat eivät täsmää.”

“En ansaitse anteeksiantoa”, Rebecca sanoi. “Mutta teen kaikkeni, vastata kaikkiin kysymyksiin, yrittää ansaita sitä.”

“Miten päädyit Pohjois-Carolinassa?” Helena kysyi. “Ryhmä kotiin oli Michiganissa.”

Rebecca antoi hänen sisarensa lämmin hymy.

“Andrew oli Michiganissa,” Rebecca sanoi. “Hän oli jonkinlainen pakkaus liiketoimintaa. Unohdan mitä.”

“Voi”, Helena sanoi.

Se oli niin yksinkertainen selitys, mutta se teki niin paljon järkeä. Onhan Brooks oli löytänyt hänet toisessa valtiossa.

“No”, Helena sanoi. “Mitä sitten tapahtui?”

“Se oli rakkautta ensi silmäyksellä”, Rebecca sanoi. “Emme voineet pitää kätemme toisiamme. Seuraavana yönä oli täysikuu, joten hän muutti minut heti. Sain säädetty pakkaus elämää, mutta ajattelin sinua koko ajan. Halusin parasta sinua. Kun kysyin Brooks sinua Toivoin, että aiot olla teidän vanhempi vuoden college, elää normaalia tervettä elämää. “

“Miten he saivat oman seremonia valmiiksi yhdessä päivässä?” Helena kysyi. “Daphne puhuu kuin se tulee olemaan puolueen luvulla.”

“En ole astutettu Alpha”, Rebecca sanoi. “Minä ja Andrew oli vain pieni, pakata vain juhla. Oli hauska ilta, vaikka eräs parhaista muistoista.”

Helena tunsi syyllisyyttä. Hän ei halunnut hieroa mitään siskonsa kasvot.

“Mikä hätänä?” Rebecca kysyi.

“Nothing”, Helena sanoi.

Hän katsoi silti outoa saada ihmiset hänen ympärillään, jotka todella välittänyt siitä, mitä hän tunsi.

“Ole hyvä”, Rebecca sanoi. “Haluan olla täällä sinua varten. Olemme edelleen sisaret, mikään ei voi muuttaa sitä. Sinun ei tarvitse olla enää yksin.”

“En ole yksin”, Helena sanoi. “Minulla on Brooks.”

Rebecca välähti hymy ja nyökkäsi.

“En voisi olla onnellisempi sinulle”, Rebecca sanoi. “Muistan ensimmäisen päivän Andrew. Kadehdin tilanteesi. Uusi rakkaus on parasta rakkautta.”

Helena tiesi sisarensa oli yrittänyt. Hänellä ei ollut kukaan muu puhua hänestä nykyisiin ongelmiin. Brooks ei keskustella asiasta ja Helena voinut juuri puhua siitä äitinsä kanssa. Helena päätti hengessä elvyttämään jakaa Rebecca.

“Brooks ei nuku minun kanssani”, Helena sanoi.

Rebecca suu roikkui auki. Hän on huomannut sen ja yrittänyt muuttaa hänen ilmaisun myönteinen, kehottaen Helena jatkaa.

“En tiedä, mitä Brooks kertoi sinulle”, Helena sanoi. “Mutta vampyyri purra aiheutti joitakin ongelmia meille. Mutta viime yönä tai varhain tänä aamuna, oli muutos. Nyt voin ajatella sitä ottaa häntä, mutta hän haluaa odottaa, kunnes olemme varmoja vampyyri ei ole ongelma enää. “

“Tarkoitatko, kunnes seuraava täysikuu?” Rebecca kysyi.

“En tiedä, voinko odottaa kolme viikkoa”, Helena sanoi. “Se ei ole edes ollut kaksikymmentä neljä tuntia ja voin miettiä, miten huono haluan hänet.”

“No sinä yrität puhua hänelle siitä?” Rebecca kysyi.

“Hän on liian kunniallinen”, Helena sanoi. “Tai itsepäinen. Hän luulee ottaisi minua hyväkseen.”

“Sinun täytyy vedota hänen susi”, Rebecca sanoi. “Se saa hänet muuttamaan mielensä.”

Helena kallisti päätään hieman ja katsoi Rebecca. Hänellä ei ollut aavistustakaan, mitä se tarkoitti.

“Brooks on tunne niin et tunne juuri nyt yli viikon,” Rebecca sanoi. “Se tarkoittaa, että hän on luultavasti parempi käsitys kontrolloimaan tunteitaan. Näet on kaksi puolta meille kaikille, meidän ihmisten puolella ja meidän eläinten puolella. Brooksin ihmisen puolella luultavasti voittanut pois tai muuten hän olisi vienyt sinua unissasi näiden viiden päivinä oli tajuton. ”

“Ei ole mitään keinoa Brooks olisi koskaan tehnyt jotain sellaista”, Helena sanoi.

“Brooks ei olisi”, Rebecca sanoi. “Mutta hänen susi.”

“Ja miten Vetoan susi?” Helena kysyi.

“Lähes kaikki uroksia pakkaus on hallitsevampi kuin naisilla”, Rebecca sanoi. “Brooks luultavasti enemmän, koska hän on Alpha. Jos yrität hallita häntä, työntää hänet niin pitkälle, että hän tuntuu halu ainakin etsitään sinulle. Jos saat susi pinnalle niin hän haluaa sinun yhtä paha , ellei pahempi kuin haluat häntä. “

“Olin melko aggressiivinen tänä aamuna”, Helena sanoi. “Luota minuun, se ei toimi.”

“Älä sekoita aggressiivinen innokkaasti”, Rebecca sanoi.

Helena muistelin aikansa uima-altaalla. Brooks oli yksi johtavista koko ajan. Hän oli muuttanut häntä takaisin ja hän vain floppasi yli.

“En halua huijata häntä mihinkään”, Helena sanoi.

“En sanoisi sitä huijaa häntä, mutta jos olet kauhistuttaa, että sitten toinen vaihtoehto on puhua hänen kanssaan”, Rebecca sanoi. “Ehkä voisit yrittää sekoittaa kaksi. Ole itsevarma, kun puhut. Älä kopioi alas. Se voi riittää. Älä kysy, kerro.”

Helena oli yllättynyt, kuinka helppoa oli saada neuvoja Rebecca. Saat muutaman minuutin he puhuivat Helena unohti menneisyydestään. Se tuntui kuin he olivat todellisia sisaria. Hän hymyili, tietäen hän oli Brooks on, että häntä kannustettiin korjata tätä suhdetta.

“Ennen kuin unohdan,” Rebecca sanoi kun hän nousi ylös sohvalta. “Minulla on sinulle pieni lahja.”

Hän käveli pöydän luokse ja avasi pienen laatikon. Hän ojensi lahjan Helena. Hän tuijotti pieni paketti, etsii yli paperi. Viime hetkellä hän sai oli hänen menossa pois lahja Abe. Mutta Helena ei muistanut viime kääritty lahjan hän oli saanut. Sitten hän tajusi sen on täytynyt olla Rebecca.

“No avaa se”, Rebecca sanoi.

Helena hymyili ja repi pois paperia. Se oli laatikko kuva puhelimen sitä. Rebecca otti sen pois kätensä ja alkoi avannut laatikon. Sitten hän laittaa pieni musta puhelin Helenan kädessä.

“Olen varma, että Brooks sinut mukavampi, pysyvämpi yhden pian”, Rebecca sanoi. “Tämä on vain poltin joidenkin prepaid minuuttia. Mutta jo laittaa puhelinnumeroni siellä. Voimme tekstiä ja kutsuvat toisiaan. Näin voimme aina löytää toisensa.”

Rebecca säteili Helena.

“Tiedän mokasin huono”, Rebecca sanoi. “Mutta minä vannon, ei mitään sellaista koskaan toistumaan. Aiomme vanheta yhdessä ja koska me molemmat susien tarkoittaa, että meillä on yhdessä hyvin hyvin pitkään.”

“Kiitos”, Helena sanoi.

Hän puristi puhelimen, melkein pelottaa se tiehensä ja sitten Helena menettäisi Rebecca uudelleen. Tämä oli uskomaton ele ja Helena oli varma heidän suhteensa on menossa oikeaan suuntaan.

~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ *

“Taidat olla typerä”, Daphne sanoi. “Viimeinen viikko on ollut kidutusta sinulle, nyt köyhä tyttö lopulta haluaa sinut takaisin ja olet kieltäytyy hänelle.”

“En halua käyttää häntä hyväkseen”, Brooks sanoi. “Ehkä hän on vielä vaikuttaa.”

“Vietin kymmenen minuuttia hänen kanssaan ja voisi tuntea hänen turhautumista”, Daphne sanoi.

“Tämä ei ole aihe avoin keskustelulle”, Brooks sanoi. “Varsinkin äitini kanssa.”

“Hieno”, Daphne sanoi. “Sitten Puhutaanpa toinen minun asioita teidän päätöksiä tänään. Miksi ajaa Helena sovittaa yhteen Rebecca?”

“Koska he ovat sisaret”, Brooks sanoi. “En löytänyt Helena, jos se ei Rebecca.”

“Olet ehkä löytänyt hänet viisi vuotta sitten, jos Rebecca ei ollut ja hylkäsi hänet”, Daphne sanoi.

“Hän oli vain kahdeksantoista”, Brooks sanoi. “Ihmisen tunteet joskus on vaikea …”

“Älä unohdat olin ihmisen kerran liian”, Daphne sanoi. “Ja jättää pikkusiskoasi joten voit ajaa pois poika ei ole yleinen virhe. Hän valehteli hänen vuosia sitten liian, vaikka Andrew ei tiennyt. Eikö se tunnu pois sinulle?”

“Tunsin, että tapa aikaa”, Brooks sanoi. “Mutta minä haluan Helena tulee niin mukava täällä kuin mahdollista. Rebecca tekee, että helpompi hänen.”

“Luulen, oli oikea ajatus aluksi”, Daphne sanoi. “Pidä Rebecca poissa Helena. Anna Helena tehdä hänen omat ystävänsä. Hän voisi aloittaa salilla nyt, ehkä voisin perustaa pienen Ladies Night hänelle.”

Oven huoneeseen creaked auki. Brooks ja Daphne muutti päätään. Brooks hymyili kun Helena käveli sisään Rebecca pisti päänsä jälkeen ja vilkutti.

“Just pudottamalla hänet pois”, Rebecca sanoi. “Hän ei ollut koskaan yksin.”

“Kiitos”, Brooks sanoi. “Aioin lähettää päivälliselle. Haluatko liittyä?”

“Kiitos kutsusta, mutta minun täytyy työskennellä tänä iltana,” Rebecca sanoi.

“Minä sinut ulos”, Daphne sanoi. “Olin juuri lähdössä liian.”

Brooks näki äitinsä pysähtyi ja antoi Helena halauksen. Hän kääntyi ympäri ja antoi Brooks likainen näyttää, jos kumpikaan kahdesta muusta tytöt voisivat nähdä ennen siirtymistään Rebecca käytävällä. Brooks oli luottaa hänen vaistot. Rebecca olisi hyvä Helena. Hän nousi ylös pöytänsä ja meni tapaamaan Helena keskelle huonetta. Hän laittoi kätensä hänen ympärilleen ja hän tarttui kiinni hänen vyötärö.

“Millainen oli iltapäivällä?” Brooks kysyi.

“Se oli kiva oikeastaan”, Helena sanoi. “Rebecca osti minulle puhelimessa.”

“Niinkö?” Brooks kysyi. “Minä vain laittaa jotta voit. Puhelimen pitäisi saapua huomenna.”

“Tämä on vain prepaid yksi”, Helena sanoi. “Rebecca ei pidä ajatuksesta, että ei pysty saavuttamaan minulle.”

“No se oli mukavaa hänen” Brooks sanoi.

Helena kiristetty otteensa hänestä. Hänen äitinsä oli oikeassa. Turhautumista ja jännitteitä olivat tulossa pois hänen aallokossa. Brooks tiennyt, jolla hänen oli tehdä se paremmin tai huonommin.

“Mitä haluat päivälliseksi?” Brooks kysyi.

Helena irrottautui hänestä. Hän tarttui hänen käteensä ja alkoi vetää häntä kohti sohvalla. Brooks hymyili ja anna hänen ohjata häntä, ei käytetty hänen arvovaltaansa. Helena istui ensin ja Brooks istuutui hänen viereensä. Hän tuijotti aivan häntä.

“Haluan seksiä kanssasi”, Helena sanoi.

Brooks ei ollut odottanut hänen olevan niin tylsä. Hän pääsi ulos ja tarttui häntä kädestä.

“Sanoin ajatuksiani tästä aikaisemmin”, Brooks sanoi.

“Ja nyt minä sanon teille omani”, Helena sanoi.

Brooks oli häkeltynyt. Hän ei ollut koskaan oikeastaan ​​kiistäneet häntä.

“Olen täysin hallinnassa mieleni ja kehoni. Tiedän mitä haluan, se on teille”, Helena sanoi. “Jos haluat estää minua, koska et tunne samalla Voin hyväksyä sen, mutta en hyväksy kieltäytymistä, jos se perustuu käsitteeseen suojeli minua, tai en ole valmis.”

“Tiedän, miltä sinusta tuntuu”, Brooks sanoi. “Ne viiden ensimmäisen päivän kanssasi ja et voi edes puhua minulle oli hirveä, mutta se saa helpommin. Kolme viikkoa ei ole kaukana, ja voimme jatkossakin yhdessä muilla tavoin.”

“Ei”, Helena sanoi. “Sinä et kuuntele minua.”

Brooks tunsi susi kohua, ei nauttia hänen uhma.

“Kerro minulle et halua minua ja minä pudotan argumentti”, Helena sanoi.

“Drop tämä”, Brooks sanoi.

“Ei”, Helena sanoi.

Brooks tunsi susi kasvaa angrier. Helena ei Flinch. Brooks voisi kertoa hän ei peräänny. Hän nousi ylös sohvalta, mutta Helena teki samoin.

“Anna minulle vastaus”, Helena sanoi. “Kerro minulle et halua minua.”

Brooks ei pitänyt hänen äänensävy. Hänen susi oli jopa vähemmän hehkutti.

“Älä kerro minulle, mitä tehdä”, Brooks sanoi.

“Sitten näytä minulle samaa kunnioitusta”, Helena sanoi. “Kerro minulle todellinen syy, miksi et tee rakkautta minulle.”

“En halua sinua mihinkään saatat pahoillani myöhemmin”, Brooks sanoi.

Hän pääsi ulos ja tarttui hänen käteensä. Hän veti palmu vasten hänen sydämensä.

“Kun tapasimme ensimmäisen teit tämän pienen eleen”, Helena sanoi. “En ymmärrä, miten tärkeää on se aika. Feel minun syke. Se on pelaajan sinulle. Rakastan sinua Brooks Benson. Rakastan jokaista osa sinua. Rakastan ihmisen puolella, joka yrittää olla järkevä ja minä Rakasta eläinten puolella, joka haluaa sinua toimimaan jokaisen toive. en halua yksi puoli sinusta, haluan kaiken. Tarvitsen kaiken. “

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s