deal Ch. 21

Luku 21 – Show Time

Diana seisoi oviaukossa lähikauppa. Hän näki vilkasta keskustelua välillä osoittaa Cindy istuu takapenkillä ja Matt etuistuimella. Hän käveli takaisin autonsa pumpun.

Diana avasi oven ja kiipesi sisään Cindy huomautettiin jälleen ulos tuulilasista.

“Kerroin juuri Matt kuinka Minusta on aina naurattaa, jolla kirkko oikealla kadun toisella strippiklubi.”

Diana nauroi, “Tiedän, olen aina miettinyt, mitä seuran omistajat ajattelivat, kun he ostivat rakennuksen vastapäätä Baptist Church. Luulisi he menettävät asiakkaita ihmiset pelätä nähdään kirkosta kuin he menivät klubiin.

Cindy laski kätensä Diana olkapäälle, “Sen täytyy olla melko kiire ottaa vaatteet pois edessä niin paljon vieraita. Keskustele perhosia, luulen hulluiksi.”

Diana nauroi, “Se on uskomaton kiire.”

Sekä Matt ja Cindy kääntää tuijottaa Diana, “Niin, ja mistä tiedät, että? Enemmän iloa isä?”

Diana punastui, “Joo, isäsi puhui minut kirjoittamalla pari amatööri yötä siellä ja täällä.”

Matt naurahti, “olen niiiiiiin varma, että se oli vaikeaa vakuuttaa teille.”

Cindy virnisti Diana kevyesti löi virnisteli Matt käsivarteen, “Voisitko koskaan tehdä sen uudestaan?”

“Olen jo alasti koko ajan edessä teidän kahden.”

Cindy painetaan, “Joo, mutta tämä on edessä muukalaisia, joka on täysin erilainen.”

“Totta, ja joka ei lisää melko kiire sitä. En tiedä, ehkä.” Diana Katsoin klubilla.

Cindy antoi käheä hihittää, “Minusta olisi mahtavaa kiire katsella sinua nauhat edessä joukko vieraita. Ettekö Matt?”

Matt kääntyi ja hymyili Cindy, “Se oli niin päälle, nähdessään hänen alaston rannalla Jamaikalla Craig ja Chip. Niin, ja Mr. Deforest samoin.”

“GGGrrrrrrrrrrrr. Älä edes mieleeni, että ääliö.” Diana ärähti.

Matt nauroi, “Ihmettelen, jos hänellä on vielä teidän bikinit pohjat.”

Cindy katsoin Matt Diana, “Mr. Deforest, bikinit pohjat?”

Matt oli laaja virne kasvoillaan, “Joo, vanha biologian opettaja, joka ajatteli Craig, Chip ja minä kiusaaminen avuton nainen ottaa pois hänen puku meille. Äiti sai niin vihainen hän riisuttu ja heitti puvun ja uhkasi potkia perseeseen aina takaisin valtioille uskon. “

“Hänkö oli Jamaikalla samaan aikaan? Se on liian hauska”

Cindy ja Matt virnisti edestakaisin toisiaan Diana spluttered on muistissa, kunnes kaikki kolme säröillä uudelleen.

“Niin joka tapauksessa äiti, mielestäni se olisi todella kuuma katsella riisut toisten edessä, ja Gee, katsomaan merkki, se on amatööri ilta tänään.”

Diana nauroi, “On aina amatööri yön” Hot Legs. ‘”

Matt laittaa kätensä Dianan reiteen, “Joo, mutta heillä ei ole kuuma jalat kuten sinun olen varma.”

“Voi imartelua sinut minnekään, Say Olen samaa mieltä siitä, mitä se minulle, herra Dealer?”

Matt hieroi käsiään yhteen, “Olen aina rakastamaan tätä osaa!”

Cindy laski kätensä Matt olkapäälle, “minä kerron sinulle mitä. Voit riisua tänä iltana ja minä teen ensi kerralla.”

Matt melkein taittoi niskansa käännät tuijottaa virnisteli Cindy.

Diana nauroi: “Nyt se on paljon en voi kieltäytyä. Sinusta tulee lavalle ja katsomassa Matt yrittää hallita hänen pikku ystävä. Kahteen näyttelyyn yksi minulle!”

Vaikka kaikki kolme nauroi Diana vetäytyi huoltoasema ja ajautui yli osaksi parkkipaikalla lievästi tungosta Hot Legs. Kun vain minuutin, kolme joissa ovella pysäytti sitteri saada huonoja uutisia.

Diana korotti ääntään, “Oletko tosissasi? Mutta he molemmat vähintään kahdeksantoista ja ei edes kosketa juoda – lupaamme.”

Vanttera sitteri taitettu käsivartensa poikki rintaansa, “Olen pahoillani rouva. Baarit, etenkin aikuisten seurat, on noudatettava ikäinen ja voi vain antaa kaksikymmentäyksi ja yli sisään Uskokaa minua, Haluaisin nähdä te kaksi lavalla, mutta ei voi tehdä. saisimme suljettiin syke jos annan nämä kaksi lasta siihen paikkaan. “

Cindy looped kätensä kautta Dianan, “Tule Äiti, voimme pitää hauskaa yksin.”

Kuten kolme käveli takaisin auton sitteri pudisti päätään, “Äiti???”

Kuten kolme istui autossa Diana kääntyi Cindy, “Iloa omamme, vai? On jotain erityistä mielessä?”

Cindy hymyili, “Mielestäni meillä pitäisi olla oma nauhat osoittavat kotona yleisön yhden.” Cindy taputti virnisteli Matt olkapäälle.

Diana nauroi, “Oooohh, kuulostaa hauskalta, yleisön pyyntöjä ja osallistumista enemmän kuin tervetullut, rakas poika.”

Diana alkoi auton ja ajoi poistuminen seuran koskaan huomaamatta vaalea tukka mies, joka oli katsomassa niitä hänen auton, joka oli merkitty niiden takana, kun he saivat klubin. Mies odotti kunnes he olivat ajaneet alas kadulle ennen kuin hän sai ulos autostaan ​​ja tuli seuran.

Sitteri Carl vielä smirking hänen kohtaaminen Hughes ja Cindy, piti ovea auki, “Evening Mr. Deforest.”

“Hei Carl,” Matt vanha biologian opettaja tervehti kun hän käveli klubi.

Pian auto oli pysäköity ja Matt ja Diana Hughes ja Cindy seisoivat olohuoneessa.

“Okei Matt, saat musiikkia perustaa taas Cindy ja aion ja saada valmis”, Diana kertoi hänen poikansa, kun hän otti Cindyn käsivarteen.

Matt oli äänet Def Leppard hakkaa talon hän pimennetyssä olohuoneessa lukuun ottamatta kahta kirkkaat valot sävyt kulmassa heittää kirkas soikea valon keskellä olohuoneen lattialla.

Hän vain istuu keskelle mustaa nahkasohva kun ovi alakertaan avattiin, ja hän saattoi kuulla kuiskaa kaksi kikattavat naisia.

Kävelivät ulos pimeyteen huoneen tanssia musiikin.

Diana kehräsi, “mmmmmmmmmmmmmm kiva.” Hän otti Cindy kädestä ja kehrätään ne molemmat valoon keskelle huonetta. Diana oli yllään yksi hänen puku kun Cindy oli valkoisella Oxford-paita ja farkut. Matt asettui kuin kaksi naista gyrated toistensa ympäri kädet käynnissä esille yli niiden käyriä.

Hitaasti Diana sijoitettu Cindy joten hän oli edessään Matt kun Diana oli hänen takanaan. Diana juoksi kädet ylös ja alas puolin Cindyn paita purista puolin rinnat. Cindy jauhaa perseeseen osaksi Dianan lantion. Diana pääsi esille avasi ensimmäisen painiketta Cindyn paita ja levitä se hyväillen paljaalle iholle. Hän toi kätensä alas ja undid kaksi enemmän painikkeita kaikki samalla leviäminen ja hyväillen. Pitsimäinen valkoiset rintaliivit altistui Matt arvostaa silmät. Diana nopeammin nyt avannut loput napit ennen kuin vedät paidan pois hänen farkut ja levittää sen auki ennen hänen kätensä tuli takaisin ylös ja Gastropods nuoren tytön rinnat. Cindyn hengitys sähisi jokaisen puristaa niin hän jatkoi jauhaa Diana.

Vanhempi nainen antaa hänen kätensä liukuu Cindyn rintakehää ja vatsaan ennen liukastumisen ja liuku reunan yli farkut, kunnes molemmat kädet tapasivat lukko ja vetoketju. Sormet nykäisi ja avasi farkut. Yhden käden syöksyi aukkoon ja Gastropods ravistamalla tytön seksiä hetkeksi ennen liukuva takaisin ylös napata vetoketju, jonka hän nykäisi alaspäin.

Diana liukui alas Cindyn takaisin vetämällä denim alas jalkansa, paljastaen kaikki valkoiset alushousut, sukkanauha vyö ja sukat. Cindy esille yksi jalka kerrallaan, joten Diana voisi vetää farkut pois, jonka hän heitti pois ympyrän valon. Diana painoi kasvonsa pikkuhousut kuuluvat perse ennen häntä. Cindy henkäisi ja puristi rinnat.

Matt katseli Diana rullattu alas takaisin pikkuhousut altistaa Cindyn perse suuhunsa kuin hänen käsi liukastui alapuolelta ja puristetaan hänen sukupuolensa, pullistuma pikkuhousut kaikki, Matt voisi nähdä, kun hän jatkoi nuolla Cindyn perse.

“Voi vittu”, huokaisi Cindy silti pehmeästi gyrating.

Pullistuma liukui takaisin alas ja ulos takana pikkuhousut aiheuttaa pari wisps musta häpykarvat näkyvän reunan yläpuolelle pikkuhousut. Diana nojautui taaksepäin vähän kuin molemmat kädet tarttui puolin pikkuhousut ja kiskoi ne alas kokonaan paljastaen laastari mustat hiukset karu vasten valkoista sukkanauha ja sukat.

“Vittu, vittu, vittu” voihki Cindy kun hän itseesi lonkat ja nostetaan yksi jalka kerrallaan, joten Diana voisi vetää pikkuhousut pois ja sekoita ne vieressä farkut.

Diana liukui takaisin ylös Cindyn ruumiin köniinsä ja suudella kun hän nousi, hänen kätensä jälleen päästä sisälle kuppaus heittoliina rinnat. Diana tarttui ja imi takana Cindy kaulan kohdalla hän tarttui kaulus paita ja veti sen pois Cindyn kehosta ja jättää se lätäkkö jaloillaan.

Cindy katsoi ulos ja voisi vain nähdä Mattin muoto ja tumma kuva kätensä silitti hänen altistuvat kukko.

“Voi vittu”, hän sanoi uudelleen ennen sulkemalla silmänsä ja painamalla takaisin Diana.

Diana jatkoi imeä pehmeä lihassa kätensä tuli noin löytää saaliin rintaliivit, jotka he julkaisivat. Hän liukui hänen kätensä alle puolella hihnat ja Gastropods Cindyn rinnat alle löysä bra puristamalla niitä.

Minuutin kuluttua hän sijoittaa kätensä päälle Cindyn hartiat työntää niitä eteenpäin ja alas kuin hän nuolaisi alas Cindyn selkärangan, kädet liukuvat alas lapaluiden vielä ajaa eteen ja alas. Cindy sai aikomus ja kumartui eteenpäin ja alas kuin Diana alensi itsensä takana tyttö. Löysä bra liukui alas aseiden ja putosi pois rutistaa päälle sekaisin valkoinen paita lattialla.

Cindy levittää jalkansa ja kumartui eteenpäin tarttumalla hänen nilkkojen kädet, rinnat huojuvat edestakaisin aiheuttaen Matt huohottaa ja aivohalvauksen kovemmin. Cindy murahti nähdessään ennen huutaa “Voi paska”, kuten Diana painoi kielensä syvälle Cindyn perse ennen köniinsä alas hänen märkä seksiä.

Diana pidetään kiinni kunkin poskelle Cindyn perse leviää hänen laaja joten hänen kielensä voisi mennä syvälle tytön sukupuolta hieromalla hänen kasvonsa ja vuorotellen kovan ja pehmeän nuolee.

Cindy nosti kätensä ylös ja veti hänen Nänni kun hän tuijotti Matt silmiin. Vaikka kovaa musiikkia Cindy sai tiedon ääniä Mattin silitti ja Dianan köniinsä. Hän voihki enemmän ja enemmän.

“Voi paska, aion cum, aion cum …… Fuck”, hän huusi ennen putoamista eteenpäin kätensä splaying ulos ja painamalla lattiaa vasten pitää hänet pystyssä. Hän ravisteli kuin orgasmin coursed ruumiinsa läpi. Hän hymyili, kun hän katseli Matt räjähtää koko hänen hankausta käsin.

Diana istui takaisin hänen reidet ja hymyili kun hän näki Mattin sykkivä kalu.

Cindy toi hänet polvilleen alas ja ryömi Matt ottaen hänen kukko hänen suuhunsa pesemällä se hänen kielensä. Diana hieroi itseään läpi hänen hame, kun hän katseli kaksi.

Kun olet varmistanut, Matt kukko oli täysin puhdas, Cindy kääntyi ja ryömi takaisin yli Diana, painamalla hänen ruumiinsa osaksi vanhempi nainen tekee hänen pudota takaisin lattialle. Cindy painoi alastoman kehon Diana ja suuteli häntä kovaa, vannoutuneita hänen kielensä syvälle Dianan suuhun pitäen päätään. Hän varmisti heiluminen hänen ass, korosti liuskojen välinen valkoinen sukkanauha ja sukat Mattin visuaalinen nautinto.

Cindy nojautui taaksepäin ylös vetämällä Diana hänen kanssaan. Hän nousi ylös ja toi Diana hänen kanssaan. Diana oli edelleen yhtä Cindy itseesi musiikkia ja hieroi hänen ruumiinsa Di. Cindy puristetaan Di rintaan ja suuteli häntä syvästi. Pitää niiden huulet lukittu, Cindyn kädet hinattava hitaasti alas unbuttoning Dianan pusero. Kun pusero oli auki, Cindy nuolaisi pitkin Dianan poskelle ja korvaan, kun hän liukui noin vanhempi nainen. Matt tuijotti ammottavan pusero ja sileä ruskettunut hedelmäliha on näkyvissä välillä. Hänen äitinsä ei ollut yllään rintaliivit alla hänen oikea liike pukea.

Cindy oli nyt seisoo Diana. Hän imi niskassa, kun hän rytmisesti vetää auki ja kiinni hänen puseron, vilkkuva Di rinnat poikansa.

Cindy jätti pusero roikkuu ja liukui kädet ylös takaosan sisälle puseron jäljittämisestä yli Dianan sileä iho. Kun hänen kätensä olivat jopa Dianan hartiat, Cindy pehmeästi naarmuuntunut alaspäin, kun hän putosi polvilleen takana nyt syyttely nainen. Hänen kätensä tarttui puolin Dianan polven pituus hame ja nykäisi sen alas jalkansa nopeasti, jättäen hänet avoimessa sininen paita ja yönsininen remmi ennen hänen poikansa.

Cindy pääsi kätensä ylös asti sininen pusero n pääntie ja veti sen alas ja pois Diana. Cindy anna sen pudota ja harallaan kätensä auki keskellä Dianan takaisin ja työnsi naisen eteen ja alas. Diana virnisti ja kumartui eteenpäin ahne hänen nilkkojen nojata ennen Matt aivan kuten Cindy oli aikaisemmin.

Cindy nosti kätensä alas ja työnsi kasvonsa Dianan takapuoli köniinsä äänekkäästi. Matt voisi tuskin nähdä Cindyn käsi keksiä välillä huohottaen naisen jalat ja hiero ja paina hänen remmi. Diana voihki.

Cindy toi kätensä takaisin ja tarttui puolin tangat ja veti sen alas Dianan pitkät jalat. Di nostetaan yksi jalka sitten toinen potkia pienissä kankaasta pois.

Cindy laittaa kätensä puolin Dianan perse kuin Di levittää jalkansa kauempana toisistaan.

“Mmmmmmmmmmmmmmmmm” meni nuori tyttö ennen kuin hän upotti suunsa syvälle Dianan seksiä. Hän jatkoi nuolla kun hän juoksi hänen kätensä yli ja ympäri Dianan takapuoli ja seksiä.

Hitaasti Diana gyrated lonkat musiikkia ja Cindyn nuolee kun hän puristi rinnat ja veti hänen Nänni. Hän näki poikansa hitaasti masturboida hänen edessään Hän voihki taas.

Cindy juoksi hänen sormensa yli ja osaksi Dianan syvyyksiin kun hän hiljaa nuolaisi ympärille kosteita alueita.

Diana nosti päätään jopa jyrkästi ja voihki ja sitten hitaasti gyrated lanteilla takaisin kohti Cindy hänen takanaan.

“Ooooooooooohhh Matt, Cindy vain työnsi sormen perseeseeni, ja nyt hän on vitun se sormellaan, Voi vittu”, Diana vaikeroi kun hän ripustaa päänsä alas silmät auki pienet halkiot katsella kuin Matt silitti hänen kukko kovemmin huokauksen.

“Voi siinä se vauva, älä lopeta, se on juuri oikea paikka. MMMMMMMM. Oh Cindy, Voi vittu, Voi vittu, olen Cumming”, ja jotka huutavat Diana tulvi Cindyn suuhun.

Ravistelun jälkeen voimakkaasti Diana vajonnut alas hänen kädet ja polvet välillä Matt ja Cindy.

“Voi paska”, huokasi Matt. Sekä Cindy ja Diana katsoi ylös katsomaan Matt cum uudelleen.

“Mmmmmmmmmmmmm, minun vuoroni”, Diana kuiskasi hän ryömi eteenpäin ja otti Matt peniksen suuhunsa, pyörittäen hänen kielensä ympärillä puhdistaa sotkuinen lihaa.

Kun hän oli valmis puhdistus hänen poikansa, Diana nojasi selkänsä etupuolelle sohvalla vieressä Matt. Cindy hymyili ja ryömi vasten, toiselle puolelle Matt jalat.

“Se oli vitun uskomatonta” puhalsi Cindy.

“Joo,” sovittiin Di. “Uskokaa minua, että oli paljon parempi kuin mikään ajat edessä muukalaisia.”

“Lyön vetoa,” Cindy nyökkäsi päätään. “Mutta olen edelleen sitä mieltä, että olisi mahtavaa kiire tehdä sen yleisön edessä.”

Molemmat naiset kehräsi kuin Matt hyväili molemmat päälaelleen ja hartiat.

Diana virnisti, “Lyön vetoa, että olet oikeassa. Mitä sanot saamme selville? Matt, Voitko olla rakas ja ojentaa minulle puhelimessa?”

Virne, Matt pääsi yli lopussa pöytä ja tarttui Dianan matkapuhelin, jonka hän ojensi hänelle. Cindy vain tuijotti smirking nainen, kun hän osui pikavalinta.

“Sue, miten menee? Eli olet, Craig ja Jeff mitään suunnitelmia huomenna?” Diana vilkutti Cindy jonka suussa putosi auki.

“Voi paska”, kuiskasi Cindy niellä kova.

“Voi, näen. No, se olisi hienoa. Ai niin, se on juuri sitä, mitä tarkoitan. Come Around yhdeksän ja tuoda viiniä teidän kanssanne ja uskokaa minua, me voidaan tarjota viihdettä.” Diana nauroi kun hän ripustaa.

“Voi paska”, Cindy toistuva.

“Hei, se ei ole vieraita ainakin” Di naurahti, kun hän osui pikavalinta uudelleen.

Cindy vain tuijotti Diana puhui puhelimeen uudelleen.

“Hei Kim, kuulin Adam ja Jeff ovat poissa viikonlopun, mutta sinä ja Chip ole mitään suunnitelmia huomenna? Ei, hyvä! Entä hauskaa meillä noin yhdeksän? Voit tuoda viiniä, ja annamme viihdettä. Hienoa! Nähdään silloin. “

Diana taputtivat hänen puhelinnumeronsa kiinni ja virnisti Cindy.

“Voi paska”, Cindy sanoi jälleen palaamassa virnistys.

Diana laajentanut hänen virnistys, “Joten nyt laskenta Matt, sinulla on yleisöä viisi esiintymään huomenna. Mitä mieltä olet siitä?”

“Voi perkele,” Cindy huohotti. “Minun perhoset ovat menossa hullu vain ajatella sitä.”

Se oli kauan ennen perhosia anna Cindy saa mitään unta sinä yönä.

Diana, Cindy ja Matt viettänyt koko lauantai puhdistus-ja hautoo välipaloja illalla. Kello kahdeksan Diana ja Cindy meni Di makuuhuoneeseen valmistaa, kun taas Matt sai olohuone valmis. Kymmenen yhdeksän taloon survotaan ääneen Def Leppard. Matt jätti pari pehmeä valot vaan keskittyi kaksi isoa valot avoin alue. Kaksi lopussa taulukoita oli erilaisia ​​välipaloja niitä ja Matt temppuja kanssa kamera jalustalle pois oikealle. Hän vain oli kaikki valmiina, kun ovikello soi. Hän juoksi antaa hänen paras ystävä ja äiti sekä Chip ja hänen äitinsä taloon.

Alkaen makuuhuoneessa Di ja Cindy voisi kuulla din ääniä keskellä kovaa musiikkia.

“Valmis elää fantasia, rakkaani?” Diana laittaa kätensä Cindyn olkapäillä ja tuijotti syvälle hänen silmänsä. “Jos et ole, vain sanoa sana, ja voin tehdä sooloteos, joka varmasti pitää massat onnellinen.”

Cindy hymyili, “Olen niin hermostunut että voisin oksentaa, mutta en aio menettää tätä maailmaa. Perhosia – Rakastan tuntuu kuin tämä. Lisäksi nämä eivät ole vieraita ja tässä vaiheessa, he ovat kaikki nähnyt minut alasti kerralla tai toisella. Luulen Olen todella tarkoitus olla osa tätä perhettä. “

Diana hymyili ja halasi vapina tyttö, “Kyllä, sinä olet rakkaani, aivan varmasti. Nyt mennään pitämään hauskaa.”

Di ja Cindy pysähtyi pimeässä hallissa vain pois näkyvistä ryhmästä olohuoneessa kuunnella keskustelua.

“Joten Matt, me kaikki saamme kopioita nauhan illan suorituskykyyn?” tuli ääni Sue Lynn.

Cindy laski kätensä Diana olkapäälle, “Omigod, Mattin teippaamalla meitä?” hän kuiskasi.

Diana laski kätensä yli Cindyn “shhhh, haluan kuulla, mitä Matt sanoo.”

Matt nauroi, “että sinun täytyy tarkistaa äitini kanssa. Et uskoisi kaikkia sääntöjä minun täytyy seurata yli olemassaolo teippien minulla on hänestä.”

“Muut nauhat?!?!?!? Voi tehdä kertoa yksityiskohtia rakas poika”, ulvoi Kim. Seuraaja “Nude videoita rouva Hughes, viileä,” From Chip ja Craig.

“Voi paska, en olisi sanonut niin. Pyydän viides, sinun täytyy puhua äitini ja luultavasti Cindy samoin tässä tapauksessa.”

Diana naurahti ja sitten huusi “Tulemme neuvottelemaan videonauha käytön myöhemmin.” Di kuiskasi Cindy, “Ready, rakkaani?”

Jälkeen Cindy nielaisi ja nyökkäsi, Diana huusi jälleen: “Ja nyt hyvät naiset ja herrat pistevääristymät nyt ja ilmeisesti tulevaisuudessa videolla esittelemme Cindy ja Di, Hughes tyttöjä.”

Voit riehakas hoots, taputtaa ja pillit päässä innoissaan väkijoukkoon, Diana ja Cindy pyöritellään ulos olohuoneeseen tahdissa “Mennään rokkasi”, joka oli juuri tuli stereo.

Jälleen Di oli yllään jäykkä liiketoiminnan puku pusero ja polven pituus hame lisätty takki ja punainen korkokengät tänä iltana, kun Cindy oli hänen valkoinen pusero ja pitkä keltainen hame valkoinen korkokengät jalassa.

Kaksi naista pyörähti ja twirled sisään ja ulos ympyrän valon ja lähellä ja kaukana taputus yleisöä. Aseensa kietoutuneet toistensa ympärille tai liukui poikki käyrät kankaalla peitetty lihaa. Diana potki jalka ylös ja piti sitä vastaan ​​Cindyn olkapää Cindy juoksi kädet ylös ja alas sileä jalka kasvaa vihellyskonsertti innoissaan yleisö.

Cindy hymyili silmät pestä yli innokas silmissä Chip, Craig, Sue ja Kim ja Diana. Matt antoi hänelle lyhyen peukkua kameran takana. Perhosia vatsassa tanssivat ajo hänet feverous kentällä. Hän nojautui kohti Diana ja kuiskasi: “Se on parempi yleisö,” ennen Smashing hänen huulensa osaksi Dianan.

“Ota se pois, tytöt”, huusi Kim taputus.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s