Millionairematch.com, A miljonääri Dating sivusto ilmoittaa parannuksia sen sen varmennettujen miljonääri Process

Joe, tiimin jäsen MillionaireMatch.com, sanoo keskimäärin käyttäjät sertifioitu miljonääri tunnuskuva profiilissaan saavat 20 kertaa enemmän näkemyksiin ja viesteihin kuin keskimääräinen jäsenet. Jäsenillemme, jotka ovat oikeutettuja prosessin ovat hyvin innokkaita saada näihin näkemyksiin ja viesteihin, ja meistä oli tärkeää tehdä prosessin nopeamman heille. Hän lisää: me toivomme, että tämä vaatimus selvästi etukäteen ilmoittamalla mahdollisuuksiamme sertifioitu miljonäärejä voi loppuun mahdollisimman nopeasti. Tulla sertifioitu miljonääriksi jäsenten on myös määrättävä oma veroilmoitus osoittaa tuloja yli 200.000 dollaria viime varainhoitovuoden tai pankin tiliotteen osoittaa tuloja yli 200.000 dollaria nykyisen taloudellisen vuoden tai asiakirjat, joilla todistetaan että net assetsafter kaikki velat ovat deductedare yli 1 miljoonaa dollaria, sekä valokuvallinen idea, kuten ajokortti tai passi. Nämä asiakirjat voidaan toimittaa kautta lataaminen sivustoon, tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tuki (at) MillionaireMatch (piste) com tai faksaaminen. Käyttäjille, jotka ovat huolissaan yksityisyyden asiakirjat ovat edelleen hyväksyttävä tietoja, kuten sosiaaliturvatunnuksia, ajokortti numerot, sotilaallinen ID numeroita, passin numero ja allekirjoitukset yliviivattu.
http://www.PRWeb.com/releases/2014/10/prweb12278576.htm

ISIS uhkaa Irakin korvaamaton kulttuuriperintöön – CNN.com

Snap lukumäärä kuoppia wideouts oli Antonio Brown 83-of-84, Wheaton 34, Bryant 33, Lance Moore 22, Darrius Hayword-Bey 29. Bryant, joka on toiminut vain kaksi peliä hänen NFL uran ja jo kolme maalia seitsemän tavoitteet, on 6-jalka-4 kosketuskohta maalintekijä. Hes WR4 tutka vaikka hän rotaatio, tilanteeseen. Suositus: Omistajan tulisi olla syvempi 12 joukkueen liigassa katsella luettelo: Malcolm Floyd, Dwayne Bowe, Stedman Bailey Bowes, John Brown, Kenny Britt unelma matchup tällä viikolla antaa hänelle hieman enemmän ylöspäin kuin tavallisesti. Floyd ei että jännittävä juuri nyt, koska hän on pelata Miami ja sitten on bye.
http://Sports.yahoo.com/news/Waiver-Wire-Week-9-153500194–NFL.html

Se oli kaikki hyvä vain viikko sitten: $AP Rocky ja Chanel Iman Split | Vibe

$AP kivinen ja Chanel Iman ovat kutsuneet sitä sulkeutuu. Raporttien Iman, 23 ja kivinen 26 päätti lopettaa suhteensa asianmukaisesti niiden verkkosivuilla kiireisen aikataulunsa. Pari seurusteli vuodessa mutta lähteet sanovat osa on mitä http://collinqtbq.wordpress.com/2014/07/17/maija-ope-ja-entinen-oppilas/ lopettaneet suhteet.
http://www.Vibe.com/ASAP-Rocky-Chanel-Iman-Break-up

Luopuminen lanka: Viikko 9 – Yahoo Sports

Persian sassanidien valtakunta. Asemassa sisäisen ja ulkoisen seinät nastoitettu tulokset tornit ovat runsaasti arkkitehtuurin aarteet heijastavat sen pitkä ja monipuolinen historia. “Palatseja, temppeleitä ja patsaat on ja ISIS elää joukossa,” Rashid sanoi. “Pelkään he tekevät jotain hullua siellä.” ISIS on myös ottanut Mosul museo, muuttumassa toimiston kerätä jizya–militantti ryhmä kannetaan ei-muslimit.
http://www.CNN.com/2014/10/22/World/meast/Iraq-Isis-Cultural-Destruction/index.html

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s