Tiede määrittää Catchiest hitti kaikkien aikojen

Fox News|

Cardinals luottavainen, ei “itserakas,” 7-1 alku – Yahoo Sports

Is Arizona Cardinals QB Carson Palmer the difference?Musiikkitieteilijät Amsterdamin yliopisto äskettäin lähti etsimään, tietojen keräämisestä 12000 osallistujat, jotka kuunnellut satunnaisessa 1000 singleä UK vuodelta 1940. Tulokset olivat paljastettiin Manchester tiede festivaali viikonloppuna. Vaikka se kesti useimmat osallistujat keskimäärin 5 sekuntia kappaleen tunnistaminen, Suosituimmat 17 olivat kaikki havaittavissa alle 3 sekuntia, ja top song1996 iski “Wannabe” Spice Girlsaveraging 2,29 sekuntia raportit Independent. TEKIJÄT “vahvasti melodisia koukkuja näyttäisi olevan Ikimuistoisin ihmisille,” johtava tutkija sanoi.
http://www.FOXNews.com/Science/2014/11/03/Science-determines-catchiest-Hit-Song-All-Time/

Bye Felipe asiakirjat suurin nykäyksiä online dating

Naiset, jotka lähettävät kuvia Tweten’s Instagram tilille sanoa ei joskus selvästi, joskus puolustellen miehiä, jotka Laita hänelle viesti ja sitten edessä verbaalinen väärinkäyttö ja loukkaukset vastineeksi. Muina aikoina naiset jättää rude viestejä ja hyökätään edelleen. Ei näyttäisi olevan ei turvallisesti pois tällaisissa tilanteissa. ” Http://alonsoyuca.wordpress.com/2014/07/30/%ef%bb%bflong-road-ruin-ch-15/ miehet: Älä ota sitä henkilökohtaisesti, jos emme halua…Vain eteenpäin, jos hän ei ole kiinnostunut,”Tweten sanoi.
http://Mashable.com/2014/11/03/bye-Felipe-Instagram/?utm_campaign=mash-prod-RSS-FeedBurner-All-Partial&utm_cid=mash-prod-RSS-FeedBurner-All-Partial&utm_medium=Feed&utm_source=RSS

Silti Areiolaiset sanoi rikos oli ” osuma ja neiti,” koska se on ollut koko kauden. Cardinals rikos on ollut parhaansa viimeisellä neljänneksellä, kun ne on outscored vastustajat 70-34. Vastaan Dallas ne teki kaksi viimeisellä neljänneksellä TDs nousevat 28-10 kuin Dallas sai myöhään Pisteet. Arizona lakaista NFC-idän ja on 5-0 vastaan konferenssin vihollisia.
http://Sports.yahoo.com/news/Cardinals-confident-not-Cocky-7-234045902–NFL.html

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s