Immagine-meille (uusi Dating App) Lataa

ZDNet|

Singles ovat tosissaan löytää rakkautta. Se asettaa sinut hallita sosiaalista elämääsi; kokouksessa, että erityistä rakastettava henkilö ja muodostaa kestävä suhde on super helppoa. Se on verkosto flirttailu ei voinut olla mitään helpompaa puhua satoja käyttäjiä chatrooms tänään.
http://downloads.ZDNet.com/Product/12941-76236946/

NHL kapselia – Yahoo News

Rikos lauantaina oli helpotus johdettuaan viisi maalia edellisen neljä ottelua. Alex Tanguay oli kaksi maalia ja Erik Johnson ja John Mitchell oli tavoite ja auttaa ja Jarome Iginla lisätty kolme syöttöä. “Olemme luisteli, muutimme kiekko ja käytimme paras väline, joka on meidän nopeus Tanguay sanoi. Tanguay on 11 pistettä 10 pelejä ja Iginla on 11 12 jälkeen yhteensä 10 ja hänen ensimmäinen 20 pelejä Coloradossa. Yhteistyössä Avalanche pisteitä johtaja Tyson Barrie on pidetty tavoite tai auttaa hänen kuuden viime peleissä. Puolustaja 20 pistettä on sidottu Matt Duchene, jotka on rajattu tavoite ja auttaa olympiajoukkueessa.
http://Sports.yahoo.com/news/Avalanche-Red-Wings-Preview-053209862–NHL.html

Avalanche ja Red Wings esikatselu – Yahoo Sports

CANUCKS 3, LIEKIT 2, OT VANCOUVER, Brittiläinen Kolumbia (AP) Chris Tanev teki 18 sekuntia ja Vancouver voitti ajonvakautusjärjestelmä Calgary snap viiden pelin http://larryoqwv.jigsy.com/entries/general/%EF%BB%BFincentive-list-ch-08 tappioputkeen. Radim Vrbata ja Yannick Weber teki asetuksen Canucksia. Ryan Miller teki 26 tallentaa hänen ensimmäinen voittaa vuodesta joulukuu.
http://News.yahoo.com/NHL-Capsules-042251109.html

Tanguay tulokset 2 maalia, Avalanche voittaa Sabres 5-1 – Yahoo Sports

Colorado Avalanche at Buffalo Sabres - 12/20/2014Viime hetken palvelukseenastumismääräyksen Johan Larsson teki uransa ensimmäisen NHL-maalin Sabres, joka oli voittanut kuusi suoraan kotiin pelejä. Colorado on voittanut sen viimeisen kahdeksan vastaan Buffalo vuodelta 2005 ja hyppäsi ulos 1-0 johtaa Johnson’s tavoite 2:23 peliin. Larsson lähes sitoi, kun hän sai ilmainen paikka, mutta hänen nopeasti ranne ammuttu voitti Pickard. Sabresin oli useita mahdollisuuksia sitoa ottelun aikana ensimmäinen valtapelistä, mutta Pickard tehnyt joukon säästää, kuten sulkee-pysäyttää Zemgus Girgensons.
http://Sports.yahoo.com/news/Tanguay-Scores-2-Avalanche-Beat-Sabres-5-1-024507805–NHL.html

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s